A lakásfelújítás kulisszatitkai.: 25 kérdés és válasz a felújítás témájában.

· Fribék István
Ebook
108
Pages

About this ebook

Amit érdemes tudni a lakásfelújítási munkák megkezdése előtt.

Egy szakember írásai a munkafolyamatokról és a gyakori hibákról.

35 év szakmai tapasztalattal! Ismerve hogy a lakásfelújítás mennyi buktatót rejt magában, remélem a kiadvány részletes leírásaival egy kis segítséget tudok nyújtani a felújítás munkáihoz. A könyv a felújítás során gyakran felmerülő 25 kérdésre mutatja a választ egyszerű közérthető stílusban.

About the author

Ez a könyv betekintést nyújt a lakásfelújítás gyakran felmerülő kérdéseihez. Eddig két szakkönyvem jelent meg a lakásfelújítás, karbantartás, és dekorálás témájában: Szobafestés házilag és Faldíszítési ötlettár címen. 

2022-ben lesz kerek 35 éve, hogy építőipari kivitelezőként dolgozom. 

Ez idő alatt összegyűlt tapasztalataimat szeretném megosztani e könyv lapjain. Ismerve hogy a lakásfelújítás mennyi buktatót rejt magában, remélem a kiadvány részletes leírásaival egy kis segítséget tudok nyújtani a felújítás munkáihoz. A könyv 25 a felújítás során gyakran felmerülő kérdésre mutatja a választ egyszerű közérthető stílusban.

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.