Mindfully – meditation

In-app purchases
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Mindfully har det största utbudet av guidade meditationer och kunskap inom mindfulness på svenska. Appen uppdateras löpande med nytt innehåll framtagna av Sveriges ledande experter. Mindfully är meditation både för hjärna och hjärta, för dig som vill leva ett mer närvarande och hälsosamt liv. Välkommen till ditt inre äventyr.

I Mindfully hitta du en unik blandning av bredd och djup. Här kan du både lära dig att meditera och gå djupare i din inre resa. Därför består appen av två delar: Meditation & Kunskap.

Meditation
Här hittar du över 250 guidade meditationer på svenska utifrån olika teman som lycka, stress, oro och sömn. I meditationsresan får du lära dig att meditera i sju olika delar som totalt innehåller 49 meditationer. Här hittar du också guidade meditationer för när livet händer, som inför första dejten eller om du måste jobba hemifrån. Under fliken serier hittar du kurser av Sveriges ledande experter där du kan fördjupa dig inom ämne som närvaro, social mindfulness, självmedkänsla, varsevarande, naturvaro, sömn och retreater.

Kunskap
Här kan du lyssna på gamla och nya avsnitt av Sveriges största podcast om meditation, Meditera Mera, helt fritt från reklam. Du hittar även insikter som reflekterar över vad vinsterna av meditation är, tillsammans med vetenskapen om meditation och mindfulness. Sist men inte minst hittar du också en Q&A där vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om meditation så att du kan komma i gång direkt.
Updated on
Jun 21, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Tack för att du använder Mindfully! I den här versionen innehåller prestandaförbättringar och nya funktioner. Hör gärna av dig till support@mindfully.nu om du har några frågor eller funderingar.