U cilju unapređenja korisničkog iskustva redizajnirali smo Moj Telenor aplikaciju tako da svojim brojem možeš da upravljaš još lakše nego ranije. Kada otvoriš aplikaciju primetićeš izmene u vizuelnom identitetu koji ide u korak sa trendovima. Uz to, unapredili smo i funkcionalnosti i strukturu aplikacije tako da možeš lakše da pronađeš i aktiviraš usluge koje želiš da koristiš.
Nova navigacija
Sada još lakše i brže možeš da pronađeš uslugu koja ti je potrebna jer smo unapredili strukturu navigacije. Umesto menija koji se ranije nalazio sa leve strane sada imaš jasan pregled svih sekcija aplikacije na dnu ekrana. Takođe smo ukinuli horizontalnu navigaciju u tabovima na desno i sve opcije u sklopu unutrašnjeg menija poređali po logičkim celinama radi lakšeg pristupa.
Korišćenje menija
Otkrij, izaberi, aktiviraj.
Kada klikneš na neku od opcija prikazaće ti se spisak svih usluga u okviru izabrane sekcije, a zatim izaberi i aktiviraj uslugu koju želiš, sve u tri klika!
Pristup svim svojim brojevima
Unapredili smo i opciju pomoću koje možeš da se prebaciš i upravljaš bilo kojim svojim brojem u Telenoru. U gornjem levom uglu ekrana sada imaš mogućnost da izabereš broj za koji želiš da proveriš stanje ili aktiviraš neki dodatak. Promenu na drugi broj možeš uraditi i sa stranice Profil.
Personalizovana ponuda
Kada otvoriš aplikaciju možeš da vidiš i posebne ponude koje smo pripremili samo za tebe. Na početnoj strani aplikacije videćeš našu preporuku dok na dnu ekrana, iznad menija, možeš da pogledaš sve posebne ponude u opciji Preporuke.
Stranica profil
Unapređena verzija aplikacija sada ima i stranicu Profil gde možeš da pronađeš sve informacije o svom broju i ugovoru.
Mogućnost odjave
Takođe, sada imaš i mogućnost da se izloguješ iz aplikacije kada god poželiš.
Read more
Collapse
4.7
74,154 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

Kako bi korisničko iskustvo učinili još boljim unapredili smo izgled, funkcionalnosti i strukturu aplikacije tako da možete lakše da pronađete i aktivirate usluge koje želite da koristite.
Uveli smo:
• Novu navigaciju,
• Jednostavnije korišćenje menija - otkrij, izaberi, aktiviraj,
• Pristup svim svojim brojevima (Telenor Srbija)
• Personalizovana ponuda (Telenor Srbija)
• Stranica Profil
• Mogućnost odjave.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
August 4, 2021
Size
5.2M
Installs
1,000,000+
Current Version
2.0.5.1
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
In-App Purchases
Permissions
Offered By
Telenor Serbia and Telenor Montenegro
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.