FreeStyle Librelink - NL

50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

De FreeStyle LibreLink-app is goedgekeurd voor gebruik met FreeStyle Libre- en FreeStyle Libre 2-sensoren. U kunt nu uw glucose controleren door uw sensor met uw telefoon te scannen, of FreeStyle Libre 2-sensoren gebruiken om alarmen te ontvangen als uw glucose laag of hoog is. [1] [2]

Met de FreeStyle LibreLink-app kunt u:

* Uw huidige glucosemeting, trendpijl en glucosegeschiedenis bekijken
* Alarmen over lage of hoge glucose ontvangen met FreeStyle Libre 2-sensoren [2]
* Rapporten zoals Tijd binnen Doelbereik en Dagelijkse Trends raadplegen
* Uw gegevens delen met uw dokter of gezinsleden als u hiervoor toestemming hebt gegeven

COMPATIBILITEIT MET SMARTPHONES
De compatibiliteit kan per telefoon en besturingssysteem variëren. Meer informatie over compatibele telefoons vindt u op http://FreeStyleLibre.com.

DE APP EN SCANNER GEBRUIKEN MET DEZELFDE SENSOR
Alarmen kunnen alleen worden afgegeven door de FreeStyle Libre 2-scanner of door uw telefoon (niet beide). Wilt u alarmen ontvangen op uw telefoon, dan moet u de sensor starten met de app. Wilt u alarmen ontvangen op de FreeStyle Libre 2-scanner, dan start u de sensor met de scanner. Nadat de sensor is gestart met de scanner, kunt u die sensor ook scannen met uw telefoon.

Houd er rekening mee dat er geen gegevens worden uitgewisseld tussen de app en de scanner. Voor complete gegevens van een apparaat scant u uw sensor elke 8 uur met dat apparaat. De rapporten bevatten anders niet alle gegevens. U kunt gegevens van al uw apparaten uploaden en bekijken via LibreView.com.

INFORMATIE OVER DE APP
Met FreeStyle LibreLink kunnen bij mensen met diabetes glucosewaarden worden gemeten wanneer deze worden gebruikt in combinatie met een sensor. Hoe u FreeStyle LibreLink gebruikt, kunt u lezen in de gebruikershandleiding die u kunt openen in de app. Heeft u een gedrukte gebruikershandleiding nodig, neem dan contact op met de klantenservice van Abbott Diabetes Care.

Overleg met een zorgverlener of dit product geschikt is voor u of wanneer u vragen heeft over het gebruik van het product bij het nemen van behandelbeslissingen.

Meer informatie vindt u op http://FreeStyleLibre.com.

[1] Als u de FreeStyle LibreLink-app gebruikt, moet u ook toegang hebben tot een bloedglucosemeetsysteem aangezien de app hier niet in voorziet.

[2] De alarmen die u ontvangt, bevatten niet uw glucosemeting. U moet uw sensor dus scannen om uw glucosewaarde te controleren.

[3] Het gebruik van de FreeStyle LibreLink-app en de LibreLinkUp-app vereist registratie bij het LibreView-systeem van Abbott en Newyu, Inc.

FreeStyle, Libre, and related brand marks are marks of Abbott.

Ga voor aanvullende juridische kennisgevingen en gebruiksvoorwaarden naar http://FreeStyleLibre.com.

========

Voor klantondersteuning of hulp bij technische vragen in verband met een FreeStyle Libre-product kunt u rechtstreeks contact opnemen met de FreeStyle Libre-klantenservice.
Updated on
Mar 11, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Location, Personal info and 3 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted